1.Durant aquesta campanya electoral cada dia penjare un nou escrit. Hi ha moltes coses que vull comentar sense fer posts massa llargs. Tambe hi hagut un augment de les visites al blog, les quals agraeixo.

2. La Fundacio Catalunya Oberta esta fent un seguiment diari amb articles que analitzen cada moment. El de Valenti Popescu sobre l'entrevista de Sala es de gran nivell. Volia enllacar l'article, pero em sembla que de moment nomes es possible consultar-lo a traves del butlleti i no a la web. A mes hi ha una porra amb pot suculent que creix sobre el resultat de les eleccions.


3. Diumenge passat vaig rebre aquest correu de Marius Serra:

Hola, sóc el Màrius Serra

Ja sé que avui tots els mitjans de comunicació parlaran del nou premi Planeta de novel·la.

Per això, si no et molesta, jo avui voldria importunar-te mínimament per anunciar-te l'arribada a les llibreries de la meva novel·la Patraña (també editada per Planeta, tot i que amb una inversió promocional molt més humil, em temo).

I que consti que el títol d'aquest correu no és pas cap crítica als premis literaris en general ni al Planeta en particular. De patrañas n'hi ha a tots els camps.

Merament, em fa goig fer-te saber que la Farsa original que va guanyar el Ramon Llull enguany mateix ja es pot llegir en la traducció al castellà de Roser Berdagué i també que d'aquí a pocs mesos Neri Pozza en publicarà la traducció italiana.

Espero que, si mai la llegeixes i t'agrada, la recomanis als teus amics castellanolectors. Segur que al premi Planeta no li cal boca a boca, però a Patraña sí.

http://www.mariusserra.info

Si sou servits

Feia anys que no sentia l'expressió "si sou servits". La diu la persona que comença a menjar al qui té al costat i no menja. A...