Aquest any sí

Ni Eto'o, ni Deco ni mariassantíssima. El gran fitxatge d'enguany del barça és
aquest.

Ferrando, ja has estripat el carnet?

7 comentaris:

C. ha dit...

Sí o què?!! En Sala-i-martín!! A veure com s'ho manega a can Barça...(per cert, el llibre que surt al link que has fet és força amè, encara que per tenir un altre punt de vista, no per agafar-se'l al peu de la lletra (venint de qui ve, tothom té un "Sí, però..." a punt, oi?)

Anònim ha dit...

Jesus, ens pot fer cinc cèntims de qui és aquest home??? Pel que veig té un curriculum que t'hi cagues...

KiM

Jesús Cardona ha dit...

Kim, el seu curriculum és, certament, impressionant. Sala-i-Martín és un professor universitari que, principalment, és conegut per les seves idees liberals que solen aixecar força polseguera.

De tant en tant publica articles en premsa i surt en algun programa de televisió. De tota manera, el millor és que visitis la seva web i te'n facis tu mateix la idea.

http://www.columbia.edu/~xs23/home.html

a ha dit...

Jesús, no estripo carnets que no tinc, i no sóc d'anar estripant carnets, respectaria la decisió de la majoria de l'organització de la qual fos membre. Entres en el territori de la calúmnia, dones una idea determinada de mi i no em coneixes de res.

D'altra banda comentes una bona notícia. Sala Martín és un gran economista. Confiem que les noves obligacions li restin temps per a parlar d'ecologia.

Jesús Cardona ha dit...

Antoni, dubto que sàpigues el que és una calúmnia, com dubto que sàpigues què és la ironia.

Anònim ha dit...

Jesús, perdona, el meu cognom surt al text del teu post: al·lusió personal directa. Fixa’t, per cert (i això és el pitjor per a tu) que posant el meu cognom no aportes res al text del post: només ho entenem tu i jo i dos o tres més ¿És que no escrius per a ningú més? Sobre el Barça: la directiva actual ho fa bé, els resultats l’acompanyen. Sobre S.M.: és un bon economista, explica bé (clar, amè) p.ex. la qüestió del dèficit fiscal. Si el fitxen per a fer la feina que sap fer, una gent que ho fa bé en una organització important, cap problema. ¿Que S.M. no m’agrada? Me n’importen tres coses i només una d’elles és important: la delinqüència intel·lectual amb què s’ha distingit parlant d’ecologia. Les altres dues, assumptes molt menors, són que sembli que l’aconselli en moda algú que l’odia, i que no signi els articles com a professor de la universitat barcelonina on passa la major part del curs lectiu. Però allà tu, no et vull privar de la teva admiració tremolosa pel personatge. Acabo aquí.

Anònim ha dit...

Jesús, perdona, el meu cognom surt al text del teu post: al·lusió personal directa. Enfrontat al que escrius. Fixa’t, per cert (i això és el pitjor per a tu) que posant el meu cognom no aportes res al text del post: només ho entenem tu i jo i dos o tres més ¿És que no escrius per a ningú més? Sobre el Barça: la directiva actual ho fa bé, els resultats l’acompanyen. Sobre S.M.: és un bon economista, explica bé (clar, amè) p.ex. la qüestió del dèficit fiscal. Si el fitxen per a fer la feina que sap fer, una gent que ho fa bé en una organització important, cap problema. ¿Que S.M. no m’agrada? Me n’importen tres coses i només una d’elles és important: la delinqüència intel·lectual amb què s’ha distingit parlant d’ecologia. Les altres dues, assumptes molt menors, són que sembli que l’aconselli en moda algú que l’odia, i que no signi els articles com a professor de la universitat barcelonina on passa la major part del curs lectiu. Però allà tu, no et vull privar de la teva admiració tremolosa pel personatge. Acabo aquí.

Incerta glòria de Joan Sales.

De jovenet pensava que era un llibre religiós i m'atreia i em feia por  "... La set de glòria es fa, en certs moments de la vida do...