Charlton Heston i el Duque de Ahumada

1. Estava preparant un post sobre els audio books als quals m'he afeccionat i he tallat en sec en llegir l'article de Quim Monzo a La Vanguardia. Es veu que a Catalunya hi ha una onada mediatica sobre els atracaments i un oient de can Bassas va reclamar l'us de les armes de foc per a defensar-se.
2. Els alcaldes demanen mes presencia de la Guardia Civil. Als pobles es curiosa la relacio entre els vilatans i aquest especific cos policial. Deu fer uns tres anys davant de casa meva va haver-hi un ajuste de cuentas de dimensions considerables i hom reparti estomacades pel pare i per la mare. Al cap de poca estona arribaren dos Nissan Patrol de la Benemerita i una dona, des del balco, va cridar viva la Guardia Civil!

4 comentaris:

lola ha dit...

Tranquls, catalans, tranquils; som els guàrdies civils!

Després de tot l'"esclat" soberanista, només ens ha faltat aquesta. Pobra Catalunya, pàtria del meu cor.

Lola

Anònim ha dit...

L'article del QM es memorable... Una repassada als pecats dels americans que els catalans hem anat important.

Sobre l'onada mediatica, jo em pregunto quins son els numeros. Perque de lladregots de granges i de cases de muntanya sempre n'hi ha hagut. Clar que mai t'entraven si estaves a casa.

Pedro ha dit...

La Tura diu que contractem seguretat privada. I és socialista.

Anònim ha dit...

Em temo que el que la Tura vol dir es: si tens prous diners per comprar-te un chalet no esperis que el govern es preocupi gaire per tu.

El que es totalment equivocat, perque els que reben mes son els qui tenen vivenda unica perduda de la ma de Deu, i aquests no son precisament els mes afavorits economicament parlant.

Si sou servits

Feia anys que no sentia l'expressió "si sou servits". La diu la persona que comença a menjar al qui té al costat i no menja. A...