Quina barra!

Càritas Diocesana, UGT i CCOO han desautoritzat (?) les concentracions dels immigrants a l'Eslésia del Pi i a la Catedral amb l'argument de que això obstrueix els procés administratiu dels expedients. Tanmateix, la Sectraria d'Immigració de la Generalitat ha titllat les tancades d'inoportunes i d'obstacle per a la recerca de solucions.

Pararan aquests senyors algun dia de fer demagògia amb la immigració? Sembla ser que ells són els encarregats d'autoritzar, si s'escau políticament, el dret a manifestar-se i a exigir papers per a tothom. Molt bé, senyors! Tres anys enrera van beneir-les, però és clar, no manava l'esquerra. Estàvem immersos, deien, en un procés d'involució. Doncs bé, ara que ha tornat l'evolució, esperarem a veure com evolucionen els fets.

5 comentaris:

gemma ha dit...

Per curiositat: la Marina Rossell, hi ha anat amb la guitarra?

C. ha dit...

La Marina Rossell!! La mussa del Soul català, aquella veu negra, plena de nervi...o m'estic confonent? Marina què?

C. ha dit...

...però p.q ho deies allò del Perales? La veritat és que no sé ben bé de què anava la broma (o sí, però no n'estic segur) :)

Jesús Cardona ha dit...

Home, Litus, no recordes que el Perich tenia un odi contra el Perales? Al programa de La Trinca "Barres i estrelles, el Perich va fer un videoclip de la cançó "¿Y quén es él?". També un cop l'Angel Casas va convidar alhora el Perich i el Perales al seu Show. Aquest li va regalar tota la seva discografia i el Perich li va respondre que preferia que li donés mil peles. I el Perales va treure la cartera i les hi va donar. Allò si que fou un diàleg de les cultures.

C. ha dit...

òndia! No ho sabia...però ho intuïa. Al meu blog ja et dic que no veia el Perales i el Perich junts. Més seriosament, el tema de la inmigració: no trobes que aquest Govern té una actitud més positiva cap a la inmigració? Està bé donar papers, però s'ha de fer de forma ordenada. Si no,llavors serem els primers a queixar-nos de que, per exemple, determinats serveis, com la sanitat, estan col.lapsats...

La cultura la fas o te la fan

Article publicat a la revista Tot Molins L’altre dia em vaig sorprendre donant copets a la taula amb els dos dits índex a ritme de reggaeton...