Sostres no desapareix

Doncs no, no va ser cap innocentada. Salvador Sostres s'acomiadava dimarts passat d'e-notícies. La causa principal fou la censura d'aquest article. Ens assabentem que hi ha més motius, que el propi Sostres explica a l'Avui.

Per Cap d'Any més d'un devia brindar per un 2005 sense ell. L'alegria els ha durat unes hores perquè Salvador Sostres no desapareix. El podrem seguir llegint a Idees per avui. A partir de demà dia 3. Una gran notícia.

Sense crítica i contrapunts, som uns homeless, uns sense sostre. Si tota la colla d'esquerranosos aixecaven la seva copa, avui l'han de tornar a baixar. Ja hi estan acostumats, però.

Un brindis per una premsa lliure, sense subvencions ni controls. Que ningú ens faci baixar el braç. Bon any 2005 a tots!

5 comentaris:

Toni Ros ha dit...

SS a Idees x Avui...?! no es pot acabar pitjor!!!

Anònim ha dit...

Si la cosa no té res a veure amb les dretes o les esquerres. En Sostres és directament imbècil i es creu més llest que ningú i la veritat és que el 99% de les vegades és avorrit i previsible com pocs.

Jesús Cardona ha dit...

Tens raó, anoymous, no és una qüestió de dreta o esquerra. És un tema de relació poder-mitjans. El triangle ha accedit a subvencions, en Sostres ho publica i el directo d'e-notícies el censura. Ell decideix plegar i llavors se sap que E-notícies també sucarà. A partir d'aquí, si en Sostres agrada més o menys, si s'és d'esquerra o dreta, és tot un altre debat que no m'interessa.

Anònim ha dit...

El Sostres ja s'ho ha sabut montar perquè qualsevol atac contra ell el converteixi en martir, atacat per l'esquerra progre inútil, a diferència dels de CIU que ho van fer tot molt bé. Pels seus, evidentment, no, per nosaltres la resta.

Salvador Grifell ha dit...

No sóc fan d'en Sostres ja que el seu estil no m'agrada. No obstant, la censura tampoc és la solució.

La cultura la fas o te la fan

Article publicat a la revista Tot Molins L’altre dia em vaig sorprendre donant copets a la taula amb els dos dits índex a ritme de reggaeton...