Els okupes censuradors

Una mostra d'atac a la llibertat d'expressió. Demà o demà passat penjaré l'editorial. Ara us enllaço la referència de l'Avui de dilluns.

'El Llaç', de Molins de Rei, amenaçada pels okupes
La revista de Molins de Rei El Llaç, amb més de 49 anys d'història, ha rebut amenaces del col·lectiu okupa del municipi per haver publicat un editorial, cartes i fotografies denunciant els actes vandàlics protagonitzats pel col·lectiu, informa Josep Ferrer. Els okupes han pintat inscripcions com ara "Kap agressió sense resposta". També han dibuixat un punt de mira amb El Llaç al mig i han empastifat el poble amb papers contra la revista de Molins de Rei. [Redacció]

1 comentari:

Anònim ha dit...

El llaç demanava en l'editorial mes repressio policial contra els okupes i escampava mentides contra el moviment.
El llaç es la veu al poble d'ERC, una colla de trepes que busquen remenar les cireres del poder sigui com sigui, i com es evident els okupes s'hi van tornar de la unica manera possible per a ells, ja que no conten amb cap revista subvencionada.
Els okupes no van amenaçar ningu simplement van treure les veritats al carrer: "La llei i la porra fan miracles, convinen sous a la baixa amb pisos pels nubols."

Incerta glòria de Joan Sales.

De jovenet pensava que era un llibre religiós i m'atreia i em feia por  "... La set de glòria es fa, en certs moments de la vida do...