El devede de CiU

Discrepo del titol perque a hores d'ara no es cap confidencialitat dir que el tripartit te totes les possibilitats de repetir si suma.

Estic d'acord que es agressiu, aquests tres anys ho han estat. I molt. Que volieu, musica de piano i violins?

De mentides i manipulacio no n'he trobat ni una. I ha anat molt be per a que tots els membres el "sindicat de l'objectivitat"es traguessin la careta. Ara ja sabem que pensa cadascu. Quan alguns parlen d'honestedat es com sentir Herodes recitant els articles de la declaracio dels drets de la infancia.

Han estat divertidissimes les reaccions de l'esquerra. Uns han donat consells que els perjudicara. Altres dit que preferien, aixi directament, la CiU de botiga i espardenya. No obliden que es van passar 20 anys insultant Pujol i com mes li deien burges botiguer, pages mes creixien les majories absolutes.


P.D.: He vist un cartell de Carod afaitant-se. Aquest senyor no es treu les ulleres quan s'afaita? Jo en porto i es incomode!

3 comentaris:

Dessmond ha dit...

Jo he quedat parat amb tanta xerrameca que ha generat aquest dvd Avui també li he dedicat un post amb idèntic títol.
Crec que aquesta gent d'esquerra i "catalanista" cada cop és més infantil.

Anònim ha dit...

Crec que a CiU li ha sortit la jugada rodona. La gent no fa sino parlar del DVD (tot i que l'entrevista del Sala i Martin tambe ha pres el seu protagonisme). I tot sense dir mentides...

Anònim ha dit...

Ara ja hi podem afegir la signatura davant el notari, al dvd i a l'entrevista! La reacció de l'autoanomenada esquerra, catalanista i de progrés (sic a tot) ha protagonitzat una reacció francament divertida.

Si sou servits

Feia anys que no sentia l'expressió "si sou servits". La diu la persona que comença a menjar al qui té al costat i no menja. A...