Oi, Ridao?

Si vaig a la Placa del Doctor Letamendi i tiro una pedrada contra la delegacio d'hisenda, si m'enxampen, em trobare una denuncia de l'Agencia Tributaria.

Si Eta va a Barajas i tira una bomba i destrueix una terminal d'aeroport, pagada amb impostos, si la policia enganxa els culpables, hauran de pagar les destrosses?

De ben segur que algu ja ha calculat quants milions han costat tants anys de terrorisme. Aquesta balanca fiscal tambe m'interessa. Mes que res, per callar tantes boques estupides que hi ha a Catalunya. Oi, Ridao?

5 comentaris:

Pedro ha dit...

No ho entenc. Ho dius per l'entrevista a vilaweb? Perquè Ridao? No relaciono eta i balances fiscals, diga'm tonto.

Anònim ha dit...

Ho diu pq el Ridao va dir q ETA havia fet més gestos que el PSOE en aquest proces de pau.

I que voleu que us digui, jo estic d´acord en el que va dir al 100%.

Es va triar el camí del dialeg, de l´apropament i de que tothom poses de la seva part i cedís una mica i el govern Espanyol no va fer res.

Si el que es pretenia era una rendició incondicional d´ETA el camí que cal seguir és el que proposa el PP.

Jesús Cardona ha dit...

Malgrat tota la xarrera durant la treva, no en sabem res de res i opinem sobre la informacio publicada.

Quins gestos havia de fer el govern espanyol si cada setmana trobaven zulos, pistoles, municio, etc? 9 mesos de treva, diuen. 9 mesos al costat de 30o 40 anys de terrorisme.

Mireu, si, es treu tota la carrega ideologica i politica que Eta s'autoarroga, tot ho veig mes clar, la rendicio incondicional. I ja ni us dic si faig l'exercici de pensar que es una banda d'ultradreta o proislamista.

Marc ha dit...

No entenc massa bé que vols dir. Estàs dient que a Madrid van fer la T-4, sabent que ETA la volaria, i així compensar les balances fiscals? O es que faran servir aquesta excusa per expoliar-nos encara més?

Jesús Cardona ha dit...

Osti, no, arreplegat! Lamento haver-me explicat tant i tant malament. Son coses que passen quan escrius alguna cosa depressa i has de marxar perque ja fas tard.

Nomes estava dient que algu hauria de publicar quants diners ens ha costat els anys de terrorisme: obres publiques destrossades, seguretat, escoltes, etc. Tota l'economia que hi ha al voltant del fenomen terrorista. Suposo que ja hi ha un estudi fet dels costos publics.

Ja veig que l'expressio "balances fiscals" es del tot desafortunada.

Si sou servits

Feia anys que no sentia l'expressió "si sou servits". La diu la persona que comença a menjar al qui té al costat i no menja. A...