Xoans, Joses i ases

N'hi ha a totes les cases, si senyor. I a Escocia, tambe. Aquesta setmana m'hi he fixat una mica mes i he quedat esgarrifat per les ximpleries que diuen la gent del partit nacional escoces. Tants motius que deuen tenir per a la independencia i surt un senyor que ara no recordo el nom i deixa anar un raig de parides sobre l'Irak amb el mateix estil que en Carod. Cal robar vots als laboristes, es clar, i aquesta gentola han trobat que l'alliberament iraquia els dona vots, doncs troben que aixi castiguen el partit de Blair. Sobre les propostes economiques n'hi ha per llogar-hi cadires. Es una llastima que en moments importants tant Escocia com Catalunya estiguin governats per aquesta mena de gent. Ja ho tenen aquests processos, el galliner s'esvalota i els demagogs fan l'agost.

D'altra banda, hi ha el senyor Sean Connery. Aquest home te una magnifica residencia al barri londinenc de Knightsbridge. Comparetix veintage amb Jose Mourinho i la Baronessa Thatcher. Home, no fotem, sembles el nostre Xoan quan fas aquests discursos
working class! Un feia pel.licules de lladres i serenos i ara s'ha passat a pregonaire; l'altre, el nostre, ho ha estat tota la vida i ara se li escapen els lladres i els serenos. Ara aixo si, Connery no es famos per ser escoces sino per ser un bon actor i justament per aixo pot defensar internacionalment el seu pais, justament al contrari del que creu molta de la nostra gent, que es pensa que sera famosa pel sol fet de ser catala.

Mentre el mirall sigui Escocia, Palestina i el Timo(r) Oriental ho portem clar.

2 comentaris:

Albert Guilera ha dit...

Els escocesos són molt majoritàriament d'esquerres, l'SNP es troba a l'esquerra del Labour i em sembla també hi ha una Partit Socialista Escocès (també independentista) que li fa la competència. Suposo que als anglesos l'únic que els interessa d'Escòcia és el petroli, i els tories serien els màxims beneficiaris de la independència, ja que es treurien del damunt una pila de circumscripscions segures per als laboristes. A mi tampoc no m'agrada el programa del SNP però si són capaços de portar el país cap a la plena sobirania em trauré el barret i faré una genuflexió davant l'Alex Salmond i companya.

Jesús Cardona ha dit...

Els interessa elpetroli, si, i encara n'hi ha, Pero es veu que no n'hi ha tant com es pensen. El que em fa pensar tot plegat es que els processos son tan importants com els objectius.

Incerta glòria de Joan Sales.

De jovenet pensava que era un llibre religiós i m'atreia i em feia por  "... La set de glòria es fa, en certs moments de la vida do...