Arenes movedisses

Des de fa dies tinc un mal de queixal intermitent. Tot i que és d'aquells que et pugen al cap i et deixa la galta rebregada, encara no ha aconseguit fer-me posar de mal humor. Aquest matí he quedat amb un amic per fer un cafè. Potser hauran estat el parell de cigarrets o el cafè, el company inseparable de la geniva ha tornat.

Mentre xerràvem, un conegut setciències local ens ha vingut a saludar. -Escolta- em diu- tu estàs al darrere de la presentació d'un llibre sobre Josep Pla, oi? -Sí, noi, i al davant també. -Doncs mira- segueix- que us dediqueu a rentar la cara als col·laboracionistes ara?

Diumenge dia 26 l'Enric Vila i el Salvador Sostres vindran a presentar “El nostre heroi Josep Pla” Aquests dies d'enviar cartes i penjar cartellets estan sent molt interessants. No sabia que la revista Sàpiens, més citada que llegida, tingués tants seguidors.

De tornada a casa, el mal de queixal ja ha desaparegut. Ssuposo que els comentaris de l'impugnador m'han fet veure unes infeccions més potents. El bon humor segueix intacte. Passo per la farmàcia, recullo la recepta de l'antibiòtic i comencen a caure quatre gotes. Veig que algú ha escrit “Elena te quiero” en un dels cartells de la presentació. Anem fent feina, penso, la gent comença a declarar les seves intencions. Continuo celebrant que encara estic en pau amb la humanitat.

6 comentaris:

esparver ha dit...

És la misèria de la indigència intel·lectual. De tota manera ves al dentista.

esparver ha dit...

I ja que hi ets, penja propaganda de l'acte al bloc. Potser alguns s'hi deixarien caure.

Quim Torra ha dit...

Endavant, endavant

Albert Guilera ha dit...

Em sorprèn com en aquest país tan passiu enfront de la colonització encara hi hagi qui es dediqui a perseguir en Josep Pla.

Jesús Cardona ha dit...

esparver, aniré al dentista passat la presentació, que encara em deixaria la boca torta i no podria dir res. I direm moltes coses....

Albert, crearem la versió 2.0 de la cèlebre taula rodona del centro... Un lobby hem de crear. Que després d'en pla, hem de pensar-ne alguna sobre en Xammar, etc. etc.

Ja ho veus, Quim, endavant, endavant!

Noctas ha dit...

Aquest escrit és refotudament bo....saludus crack

Si sou servits

Feia anys que no sentia l'expressió "si sou servits". La diu la persona que comença a menjar al qui té al costat i no menja. A...