Seguretat amenaçada

Tot just arribo de la comissaria de la policia de posar una denúncia contra una ciclista. Aquesta tarda tornava de treballar i una estúpida anava a peu per la vorera empenyent la bicicleta i donant-me cops per darrera a la cama amb la roda perquè m'apartés. Mentre la insultava, li he pres la bicicleta, li he punxat una roda amb unes agulles que sempre porto i li he trencat un dels frens i un llum.
La ciclista m'ha denunciat pels desperfectes i jo a ella per anar per la vorera i atropellar-me. Em sap greu perquè els policies tenien feina i coses més importants que no pas ocupar-se d'una ciclista. Ahir un sonat va posar una bomba a dos restaurants a dos quarts d'una de la tarda, l'hora de dinar. Resulta que és un convertit a l'islam que posava artefactes a establiments on serveixen carn. La policia va desallotjar ràpidament el centre i ha detingut als dos sonats.
Dos comandos desarticulats en dos dies. Dos perills menys, un islamista i una ciclista menys. Aquestes guerres les guanyarem.

5 comentaris:

esparver ha dit...

Home, els ciclistes sovint tenim actituds absurdes, estúpides i no civilitzades, però tampoc és cosa d'exterminar-nos home, amb civilitzar-nos ja aniríem bé.

Anònim ha dit...

ets molt optimista, com a mínim pel que fa als ciclistes.

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Doncs amb això de les bicicletes, abans de tornar a Barcelona entrena't a empassar-te gripaus, que aquí podràs fer de "togego" amb capot i "muleta" abans que s'et emportin per davant, amb el "consistori" aplaudint l'espectacle.
Em sap greu pels que, com l'amic Esparver, son biciclistes correctes.

Jesús Cardona ha dit...

Amic Esparver, el problema és que molts ciclistes voldrien exterminar els vianants. La cosa pot acabar en un conflicte civil!

Ramon, la invasió de voreres és un tema greu. Pot ser que la cosa estigui fotuda i estiguem perdent, però hem de guanyar. Joan de Sagarra explicava que un dia passejava pel passeig de Sant Joan, una bicicleta va estar a punt d'atropellar-lo, li va posar el bastó entre els radis d'una roda i el ciclista va sortir volant mentre cridava "animal, que ets un animal!"

Xiruquero, la Diagonal és una via ben boja. Els carrers que la trenquen - o la Diagonal que els trenca-, el Trambaix i carrils bicis, donen un resultat caòtic ue no em veig amb cor de dir com s'hauria de solucionar.

esparver ha dit...

No, si l'altre dia fent de vianant va anar de poc que no estovo un ciclista curt de gambals i xulo... Però la convivència requereix, també, que no esperem a creuar el carrer a l'espai dels cotxes (o el de les bicicletes) o que no passegem els gossos emprenyant a la gent. El problema no és la bicicleta, el problema és - com deia en Cardús- ser ben educats.

Si sou servits

Feia anys que no sentia l'expressió "si sou servits". La diu la persona que comença a menjar al qui té al costat i no menja. A...