Busot: TV3 i Israel

Humphrey, l'alt funcionari de la sèrie "Sí, ministre", va respondre al polític quan aquest va queixar-se que el Foreign Office estava ple de comunistes: i a on vol que estiguin, al ministeri d'economia?

La tendenciositat de TV3 amb les notícies procedents de l'orient mitjà és una marca de la casa.
Busot, un blog de notícies confidencials, el dia 16 va penjar un post, " Malestar a la redacció de TV3 per les informacions tendencioses del conflicte libanès", que ha estat comentat copiosament. Avui han penjat una altra nota informativa.

El problema de TV3 és que estan a tot arreu.

3 comentaris:

Un indígena ha dit...

Efectivament, una vergonya. Però ara no ens hem d'escandalitzar: això de TV3 no és nou. Quan omples una tele de socialistes (parlo de les èpoques de CiU, no d'aquesta legislatura), passa el que passa. Concec més d'un que, amb tristesa, ja fa temps que ha deixat de tenir TV3 com a referència informativa i ha passat a mirar les notícies de les cadenes espanyoles. El tema de l'actual conflicte d'Israel i el Líban només és la gota que ha fet vessar el got. Ara diuen que han demanat a la Terribas que miri de rentar la imatge corporativa entrevistant el primer ministre israelià. Molt trist tot plegat.

Anònim ha dit...

Tevetrès ja fa temps que rellisca lentament i segura pel pendent de la vulgaritat, a més, ara s'hi suma això dels informatius. La internacional papanates ens aclapara, i jo que criticava el Puyal, ai senyor, com ens hem de veure.

Teresa Amat ha dit...

Jo en sóc una, de les que fa temps que prefereix seguir notícies des de qualsevol altre canal (quan en miro). La Terribas ho arreglarà? Marededeusenyor, tremolem!

Si sou servits

Feia anys que no sentia l'expressió "si sou servits". La diu la persona que comença a menjar al qui té al costat i no menja. A...