La teva ferida és el seu trofeu

Aquesta setmana podem llegir històries de Luz de Gas a la web de Salvador Sostres. Les escriu Enric Vila, que també te weblog.

L'any passat, durant les celebracions de la batalla de Trafalgar, un militar anglès deia que l'efemèride havia de ser celebrada també pels espanyols perquè, gràcies a Nelson, cada any les costes de Cadis rebien milers de turistes anglesos. No oblidaré mai la genialitat.

Hi ha dones que fan coses per a que algú els dediqui un article o algun acte públic de revenja per a que el seu orgull acabi de bessar. Et diuen, ja sé que t'he fet mal, però gràcies a això tens tema.

La teva ferida és el seu trofeu.
A una amiga li van dir que el seu nòvio se n'anava de putes. El van enxampar. La noia va deixar el nòvio. Aquest va intentar aconseguir el perdó que no va obtenir i, desesperat, durant una temporada va llançar-se a la beguda. Un dia parlva d'això `amb aquesta noia i va dir-me que no tornaria amb ell, però que sentia un orgull en veure les coses que aquell pobre desgraciat feia un cop havien acabat la relació. Li havia demostrat que l'estimava
.

1 comentari:

Dessmond ha dit...

En Sostres sempre va bé donar-li una ullada. M'agradaria conèixer alguna de les seves amigues.

Si sou servits

Feia anys que no sentia l'expressió "si sou servits". La diu la persona que comença a menjar al qui té al costat i no menja. A...