Barcelona estudia deixar entrar gossos a metro i bus

Del diari 20 minutos


A la porta d'algunes botigues s'hi veu enganxat un adhesiu que vé a ser una senyal de prohibició d'entrada als animals (els altres tipus d'animals, com va dir el senyor Joan Rigol, l'anterior President del Parlament). Aquesta marca s'entén com una protecció a la higiene del comerç, més quan la botiga és d'aliments. Amb tot, el comerciant curós faria bé de vigilar amb aquella gent que estima més les bèsties que les persones i que li fa petons al gos i al gat; compte, amic botiguer, són capaços de posar-li una denúncia per discriminació per negar l'entrada a l'animal. Hi ha gent molt histèrica amb el tema de les bèsties.

Doncs bé, jo anava per una altra cosa. El senyor Portabella, president del zoo que hi ha al costat de l'altre zoo, el Parlament, es veu que està estudiant. I concretament ara estudia deixar entrar els gossos al metro i a l'autobús. No ha aclarit encara si hauran de pagar o si podran ocupar seient. Us imagineu el bus i el metro a l'hora punta on tothom va ben apretat, un gos bordant o una dona cridant que li estan trepitjant el seu gos llepafigues? És més, quan veus gent que posa la bossa al costat i no la treu encara que hi hagi un avi dret; doncs bé, si no treuen la bossa, encara menys trauran el gos!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs s'ha de deixar entrar al metro, tal com ja fa molts anys es fa en els trens de rodalies, en els ferrocarrils catalans o com en el metro de les ciutats més evolucionades de Europa (Paris, Berlin, etc), sense que això suposi cap trauma,

Tenir el gos educat és signe d'una societat educada.

sofia millet ha dit...

Bon dia,
m'agradaria que alhora de fer comentaris amb to irònic sobre els que tenim animals a Barcelona i evidentment ens els estimem i tractem com si fóssin persones o millors(ja que molts cops es comporten millor que algunes persones) t'informéssis una mica com per exemple en el cas de que els animals viatgin en metro.Com sabràs si has estat a Berlín per exemple els animals viatgen en metro degudament lligats i això no suposa cap problema ni desordre en la convivència com en el cas que tu proposes.Aixi que torno a a repetir que s'ha de ser mes TOLERANT i no només amb allò que ens interessa.Gràcies.

La cultura la fas o te la fan

Article publicat a la revista Tot Molins L’altre dia em vaig sorprendre donant copets a la taula amb els dos dits índex a ritme de reggaeton...