Leti i Lipe.
Col·laboració d'Elena Riart

Podríen ser els propers protagonistes de Walt Disney, però no. Estem parlant de la parella de l'any, si home...ell és de les galetes i ella la de les magdalenes! es van trobar en una festa de parvulari i des de llavors s'han fet inseperables...tant, que l'indústria dolça està buscant un format que pugui unir aquest parell de vicis matinals.

Qui ens ho diria que se'ns casaria el nen!tant ràpid i amb una de
casa!després de tanta rossa amb denominació d'orígen i el molt punyetero la tria d'Asturies...serà marketing reial o amor de veritat?. De la pasarel.la sueca, a la pantalla mediàctica. Com se li ha girat la truita a la Leti no? abans ens ho explica tot, i ara volem que ens ho expliquin tot d'ella, excepte l'època que va estar al costat de l'Urdazi, més que rés perqùe el conte d'en Pinocho ja ens el sabem tots.

Preparem les butxaques, si "Hacienda somos todos" ara no podem ser menys,però dic jo, què costaria invitar a un número concret de ciutadans de l'"España que iba bien!? a través d'un sorteig, o amb el número de la loteria, o en directe al un, dos ,tres ( ho dic per si remonten l'audiència)!ja que paguem tots almenys que hi siguem representats.

Aquest casament portarà cua ( i la Leti també). Si per di que la ex d'en Paquirri es pren un pienso especial acaparen totes les tardes de la semana, per seguir el casament de la Leti i en Lipe haurem de presenciar la Marató.

La darrera semana de maig ho veurem tot i més, segur que les crispetes i les pipes del país s'agoten, les revistes del cor patirán de taquicardia aguda, les mestresses de casa deixarán el menjar fet per tres dies i els marits a callar (pels que només parlen el llenguatge del fútbol: això és com un Barça-Madrid però amb força dosis d'amor).

En fi, s'acosta el casament de l'any!i quin any! hem passat del "I LOVE USA" al "USA no nos usa", d'un Cantinflas absolut, a un Calimero fet home, d'una botella buida de glamour a una soles con amores, d'un al.lèrgic al perejil a un amant de les espècies variades....en fi que colorín colorado ( i mai més ben dit, pel que fa al color) us desitjo un maig plè d'emocions fortes.

Incerta glòria de Joan Sales.

De jovenet pensava que era un llibre religiós i m'atreia i em feia por  "... La set de glòria es fa, en certs moments de la vida do...