Grip aviaria a Espanya

Fa uns dos anys Winston Churchill fou escollit el personatge mes important de la historia britanica, per davant de Shakespeare, Newton, Darwin, Brunel o la princesa Diana (poca broma, va quedar en tercer lloc!).


El blog Paraules ha estat molt animat en torn a la inacabable discussio sobre l'actuacio aliada un cop acabada la segona gran guerra. Per tant, no es d'aixo del que vull parlar, ni tampoc Jaume I, el personatge historic triat pels catalans.


Seria interessant que Televisio Espanyola fes aquest mateix programa. Tinc sospites del perque no el fan. Potser tenen por que el General Franco quedi excessivament ben col.locat. I be, seguirem amagant el cap sota l'ala (de l'aliga?) quan encara estem sota els efectes de la grip aviaria.

3 comentaris:

Pedro ha dit...

Prat de la Riba no sortia al programa aquest del favorit. El Junqueres es va retratar. Quina vergonya.

Jesús Cardona ha dit...

Be, potser els sembla mes interessant Macia i Companys (per a mi, horribles) que Prat de la Riba, el qual, amb molt menys poder i calers (nomes era president d'una mancomunitat de municipis) va posar en marxa un concepte revolucionari: la Catalunya ciutat, que equivalia a aspirar a que cada poble del pais tingues una escola, un telefon, una biblioteca i una estacio de trens. Quasi res! Obviament, no ho va aconseguir tot, pero la forsa (sic) de la idea era molt superior a la dels sonats de Prats de Mollo i del 6 d'octubre.

lola ha dit...

Exemplar, Prat de la Riba, sí senyor, "amb molt menys poder i calers".

Lola (paraules)

La cultura la fas o te la fan

Article publicat a la revista Tot Molins L’altre dia em vaig sorprendre donant copets a la taula amb els dos dits índex a ritme de reggaeton...