diumenge, 26 de febrer de 2006

23-f: Bona nit i tapa('t)

1. El diari "The Observer publica unes pressions per a desqualificar dels O(e)scar un film palesti que tracta els atemptats suicides. Es un film controvertit sobre els palestins jihaidistes.

2. "Guilty men", 1940, es un llibre dels periodistes Michael Foot, Frank Owen i Peter Howard. Tots tres eren molt critics amb Chamberlain. Els seus articles en contra de la politica exterior britanica de l'epoca treien fum. Quan l'hagi acabat en donare mes referencies.

3. A traves d'una critica del film "Good night and good luck", Gregorio Moran clama per la inopia del periodisme peninsular.

4. Continuem sense noticies de l'ultim intent de cop d'estat. Baltasar Porcel ho descriu a "la Vanguardia".

5. Jordi Xucla transcriu una part de la conversa que tingue amb Landelino Lavilla, president del Congres dels Diputats dsurant el vespre i nit de l'intent del cop d'estat.

6. Espanya es un estat democratic? Hi ha coses que no caben en un article d'una constitucio, ni tampoc sabem com escriure-les perque tenen mes a veure amb la manera de veure les coses i les conviccions que no pas amb els formalismes legals.
Publica un comentari a l'entrada

L'impost sobre les begudes ensucrades

Diumenge al migdia un equip de TV3 ens va visitar a la botiga, Volien saber la nostra opinió sobre l'impost nou afegit a les begudes e...