dimecres, 2 d’agost de 2006

Immigració intercomunitària

El Home Office acaba de publicar un informe sobre quant costarà l'any vinent la immigració a l'erari de sa majestat. Més que no pas la procedent de la Commonwealth, els preocupa la immigració intercomunitària, especialment la del grup Visegrad ( txecs, polonesos, eslovacs i hongaresos) més la procedent de Romania.

El sentiment de responsabilitat o de culpa deu ser important. Un indi i un sudafricà ho tenen més senzill que un polonès. Amb l'indi hi tenen un deute, amb el polonès no, malgrat que aquests s'esforcin a explicar la contribució dels aviadors polonesos a la segona guerra mundial i els parlin d'unes històries de l'Europa central.

Aquest estudi denota com els anglesos encaixen el procés de construcció europea: van sempre amb la calculadora,l aqual cosa no és mal consell. Al cas concret focalitzen les despeses en seguretat, hospitals i escoles. En aquest sentit, tenen en compte que la canalla tindrà un nivelld'anglès més baix.

I de fons, la banda sonora de la carta de drets socials de la Unió europea. I la constitució. I la reforma de léstat del benestar. I tot plegat com ho pagarem.
Publica un comentari a l'entrada

L'impost sobre les begudes ensucrades

Diumenge al migdia un equip de TV3 ens va visitar a la botiga, Volien saber la nostra opinió sobre l'impost nou afegit a les begudes e...