Un amic m'explica per correu electronic aquesta situacio.

El seu germa esta llegint el diari i comenta amb desaprovacio la noticia dels vailets de Sentmenat que van disfressar-se de capella i foren castigats.

-La seva mare interromp: -Es clar que si!

2 comentaris:

Pedro ha dit...

Tú que hi entens, que pensaries de la liberalització del mercat del llibre? A Anglaterra, almenys pel consumidor, no va tant malament, tot i la continua desaparició de les llibreries petites que no s'han adaptat a la situació. Des del meu punt de vista, el boicot dels llibreters resulta patètic.

Jesús Cardona ha dit...

Hosti "tu, que hi entens"... :-). El que a mi em sembla es que la liberalitzacio, la llei de l'oferta i la demanda, aporta beneficis al consumidor i la manera de tirar endavant la que te el petit comerc en general es aportar un valor afegit que no ofereixin els gran comercos.

Sobre la desaparicio de les llibreries petites (no poder tenir gran stock al magatzem, etc) es irreversible i doloros, es clar. I ja ha passat en altres sectors. Obrire un post parlant del que ha passat amb el pa.

El boicot dels llibreters no te credibilitat perque boicotegen tots els llibres, escepte el producte estrella que es l'ultim del Harry Potter i que es precisament el que ha provocat l'empipament. Home!

Incerta glòria de Joan Sales.

De jovenet pensava que era un llibre religiós i m'atreia i em feia por  "... La set de glòria es fa, en certs moments de la vida do...