Slee Blackwell Solicitors

Aquest despatx d'advocats ha tingut una idea brillant: es alhora una agencia matrimonial. Si un vol, despres d'engegar a passeig la parella, pot incorporar-se a una bossa de contactes. Organitzen sopars, trobades i el que ells anomenen "counselling".

Esta situat a Queen Street, a peu de carrer, en un local que abans podia haver estat una sabateria. Fins i tot te una aparador. Alla hi veus un sofa amb dos maniquis asseguts, sense rostre, cames i bracos creuats, que miren en direccions oposades. A terra, al bell mig s'hi llegeix: "la vida no es facil sempre".

Fa un parell d'anys al col.legi d'advocats de Sant Feliu de Llobregat hi havia grans bregues entre advocats i psicolegs per la nova llei d'ejudiaciament civil. El motiu era que els psicolegs podien signar convenis de separacio. A Anglaterra, son mes llestos i aquests dos entranyables col.lectius, no nomes estan enfrontats si no que a mes, fan negocis conjunts.

Definitivament, el refranyer haura trobat la logica numerica: si el matrimoni es tan pesat que l'han d'aguantar tres persones, a partir d'ara els psicolegs acompanyaran als seus col.legues -advocats i procuradors- cap al dantesc desti dels pecadors eterns, tot formant una trinitat que sembla indestructible. I tot lliga, els dos adulters, el cornut i els tres savis formen sis, ai, las!, el numero preferit de Belcebur!

Si sou servits

Feia anys que no sentia l'expressió "si sou servits". La diu la persona que comença a menjar al qui té al costat i no menja. A...